Daim-juustokakku
1 pötkö Domino-keksejä
n. 30 g sulatettua rasvaa
(Jos haluat paksumman pohjan, käytä kaksi keksipötköä ja enemmän rasvaa,
yhdellä tehtynä pohja on todella ohut!)
(Jos haluat paksumman pohjan, käytä kaksi keksipötköä ja enemmän rasvaa,
yhdellä tehtynä pohja on todella ohut!)
4 Daim-patukkaa
(niitä tuplapatukoita, 224g yhteensä)
(niitä tuplapatukoita, 224g yhteensä)
2 pkt maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
sokeria oman maun mukaan
1-2 rkl lakkalikööriä (tai mehua tai vettä, oman maun mukaan)
6 liivatehteä
Murskaa Dominot hyvin (esim. yleiskoneessa tai sauvasekoittimella),
yhdistä rasva ja sekoita tasaiseksi.
Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperia ja painele Domino-rasvaseos tasaiseksi pohjaksi.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Rouhi 4 Daim-patukkaa pieniksi palasiksi ja yhdistä tuorejuuston kanssa.
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää maun mukaan sokeria ja yhdistä tuorejuusto-Daim-seoksen kanssa.
Kiehauta lakkalikööri.
Puristele ylimääräinen vesi liivatteista ja liuota liköörin sekaan.
Anna jäähtyä hetki. Valuta ohuena nauhana koko ajan hyvin vatkaten tuorejuusto-seokseen.
Tasoita täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia
(tai mielellään seuraavaan päivään).
Koristele esimerkiksi Daim-rouheella.
Herkullista viikon alkua!
4 kommenttia:
Herkullista! Tätä täytyy joku kerta tehdä. Kiitos ohjeesta.
Nam :P Tätä pitää kokeilla!
Vaikuttaa herkulliselta! Pitääpä joskus kokeilla.
Kokeilkaa ihmeessä! Vielä sen verran muokkaan ohjetta, että selvennän tarkoittavani noita tuplapatukoita :)
Lähetä kommentti